Doğanköy İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat içinde kullanan, kentsel yaşama uyum sağlayabilen, toplumsal sorunlara duyarlı, çevre bilincine sahip, araştıran ve sorgulayan, milli kültür ve değerlerimizin bilincinde bireyler olarak yetiştirmektir. İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda öğrencinin başarısını arttırmak için öğrenen ve öğretenler birbirine güvenmenin ve dayanışmanın önemine inansın. Okulumuzda, çalışan öğrenciye her türlü imkanı sunarken hiçbir şeyden endişesi olmasın, kendinden emin olsun. Okulumuzda herkes başarıya, iyiye, güzele ulaşmak için fedakarca, zaman kavramı olmadan çalışsın.

Misyon: Öğrencilerimize; zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilmelerine olanak sağlayan, demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmaktır. Bütün öğrencilerimizin bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, araştırmacı, yaratıcı, kendini ifade edebilen, problem yaratan değil problem çözen, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek sorumluluk sahibi, paylaşımcı, Yüce Önder Atatürk’ün“Uygar Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen,nesiller olarak yetişmesini sağlamaktır.

Saatler: 08.20 - 14.20
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04622512005

Belgegeçer - (462) 251 2005

WEB - https://dogankoyi.meb.k12.tr

Adres - DOĞANKÖY MAH. MEŞELİ CAD. DOĞANKÖY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 11 AKÇAABAT / TRABZON

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Belde